微博 / 公众号 / Youtube:@火星研究社

邻里 第一季

Nieuwe Buren (2014)

电视 荷兰 荷兰语 剧情
彼得和伊娃是一对年轻的夫妇,期待着他们第一个孩子的到来,为此他们打算搬到了郊区居住迎接全新的未来。但是,悲剧降临:早产的孩子夭折了。他们从新邻居丽贝卡和史蒂夫那里得到支持和帮助。一种亲密的关系开始萌芽,在这种关系里,不仅有欢乐和悲伤,甚至还有性爱。两对夫妇的生活变得互相交织,紧密联系,直到无可回头。

导演:

编剧:Karin van der Meer / Dorien Goertzen / 玛尔妮·勃洛克

主演:丹·史胡曼斯 / 布拉查·范·多斯堡 / Anneke Blok / 卡琳娜·丝穆德 / Leopold Witte / 泰斯·罗默 / Maxime van Ommeren / Tibor Lukács / 罗汉·提姆曼斯 / 福克琳·欧沃凯尔克 / Katja Schuurman / 费德贾·范·胡艾特 / Stefan de Walle / 托比亚斯·科斯洛特 / 卢卡斯·狄克马 / Beppie Melissen / 艾比·侯斯 / Ali Cifteci / 汤科·博森 / 波·梅尔滕 / Saskia Temmink / 雷蒙德·提哈瑞 / Hubert Fermin / 马德奥·范·德·格里恩 / 威米·威尔赫姆 / Dinand Woesthoff / Juda Goslinga / Anousha Nzumé / Carola Arons / 米哈·赫尔肖夫 / 贝琳达·范·德·斯杜普 / Leny Breederveld / 马蒂金·哈特明克 / Juul Vrijdag
豆瓣

暂无

IMDb

7.1

1081评
官方剧情

Peter and Eva, expecting their first child, buy a house in a suburb. Before moving into their new home, they lose the child. Eva finds it difficult to assimilate the loss. Peter has mixed feelings. For one thing, the baby was not his.
演职员
丹·史胡曼斯 Daan Schuurmans
演员
布拉查·范·多斯堡 Bracha van Doesburgh
演员
Anneke Blok Anneke Blok
演员
卡琳娜·丝穆德 Karina Smulders
演员
Tibor Lukács Tibor Lukács
演员
福克琳·欧沃凯尔克 Fockeline Ouwerkerk
演员
Katja Schuurman Katja Schuurman
演员
费德贾·范·胡艾特 Fedja van Huêt
演员
Stefan de Walle Stefan de Walle
演员
Beppie Melissen Beppie Melissen
演员
波·梅尔滕 Bo Maerten
演员
雷蒙德·提哈瑞 Raymond Thiry
演员
播出时间表
第 1 季 共 10 集
播出时间:2014年9月15日

第 1 集 Episode 1
播出时间:2014年9月15日

第 2 集 Episode 2
播出时间:2014年9月22日

第 3 集 Episode 3
播出时间:2014年9月29日

第 4 集 Episode 4
播出时间:2014年10月6日

第 5 集 Episode 5
播出时间:2014年10月13日

第 6 集 Aflevering 6
播出时间:2014年10月20日
Eva merkt tot haar grote blijdschap dat ze zwanger is. Om Peter te doen geloven dat het zijn kind is, moet ze aan haar relatie met Peter gaan werken, vooral ook aan de relatie tussen de lakens. Tot die tijd kan ze haar blijdschap over de zwangerschap alleen maar delen met Rebecca, haar 'partner in crime', maar die komt in grote problemen als ze erachter komt dat Steef een dubbelleven leidt.

第 7 集 Aflevering 7
播出时间:2014年10月27日
Rebecca probeert erachter te komen wat Steef nog meer voor haar verborgen houdt. Voor Steef wordt het steeds moeilijker alle ballen in de lucht te houden, hoewel hij de toffe peer blijft spelen ten opzichte van Peter. Peter weet dat Eva zwanger is en dat voor hem verzwijgt. Hij raakt steeds achterdochtiger en als Eva hem eindelijk vertelt dat ze zwanger is en beweert dat het kind van Peter is, gelooft hij haar niet.

第 8 集 Aflevering 8
播出时间:2014年11月3日
Het eens zo zonnige leventje van Rebecca en Steef wankelt. In plaats van steun te zoeken bij de buren houdt Rebecca afstand van Eva. Ze weet inmiddels dat Steef drager is van een erfelijke ziekte en dat Eva's kind mogelijk niet goed is. Eva komt steeds meer alleen te staan met haar geheim, want ook Peter houdt afstand. Hij gaat heimelijk Eva´s gangen na, vastbesloten te bewijzen dat hij wordt belazerd.

第 9 集 Aflevering 9
播出时间:2014年11月10日
Steef kan niet anders meer dan Rebecca het geheim opbiechten dat hij jarenlang voor haar verborgen heeft weten te houden. En ook op zijn werk moet hij met de billen bloot, het kost hem voorlopig zijn functie. Ook bij de buren wordt gebiecht. Eva geeft toe dat het kind niet van Peter is maar ze weigert het te laten weghalen. In plaats daarvan slaat ze op de vlucht.

第 10 集 Aflevering 10
播出时间:2014年11月17日
Steef en Rebecca likken hun wonden. Peter is behoorlijk doorgedraaid en gaat achter Eva aan zodra hij ontdekt dat ze weg is. Als Steef beseft dat Peter zijn pistool heeft gestolen, besluit hij met Rebecca achter Peter aan te gaan om te voorkomen dat er ongelukken gebeuren.
上映日期
2024年4月27日
片长
分钟
国家
荷兰
语言
荷兰语
又名
The Neighbors / 换偶(新)

电视网
RTL 4 / Videoland
状态
已完结
季数
4
集数
40
随机推荐
6.8 7.1
Made with & huo720.com